Benvinguts

Benvinguts al meu bloc. M'he engrescat a fer-lo perquè potser serà una bona manera de fer saber a tothom la notícia de la recent reimpressió del llibre "Tractament i prevenció de la dislàlia" que com molts de vosaltres ja sabeu es va editar l'abril del 2003.

Com que ben aviat es van exhaurir tots els exemplars ens hem decidit publicar-lo novament. El material i les explicacions són totalment vigents i mantenen una funció específica dins del camp de la logopèdia.

Gràcies moltes pel vostre interès

Montserrat

dijous, 19 de gener del 2017

Cantada al Centre de Dia de l'Hospital Comarcal de la GarrotxaEl dimecres 4 de gener del 2017 al Centre de Dia de l'Hospital Comarcal de la Garrotxa hi va haver un concert de la Coral Taliqual amb la participació de la Coral dels Hostalets d'en Bas.

Aquest  concert anava adreçat als usuaris del Centre de dia, a familiars, amics, personal ....i a tot el públic disposat a gaudir d'una estona de música

Van començar el concert les noies cantaires dels Hostalets d'en Bas amb Cançó de Nadal, una versió de Boig per tu de SAU. Amb la seva directora Cesca tocant el teclat.

Tot seguit els de la Coral Taliqual amb el següent repertori:

Bon dia (dels PETS)
L'ocell trapasser
Més lluny (Lluís Llach- Viatge a Itaca)
La bella Lola
Yo vendo unos ojos negros (popular Xilena)
Els esclops d'en Pau
La nostra cançó (Coral Taliqual) 


Després les dues corals van cantar unes cançons de Nadal amb la participació de tot el públic.

El noi de la mare
El rabadà
Campana sobre campana
Ding, dang, dong
Fum, fum, fum  

Les cançons que van cantar els de la Taliqual anaven presentades així:

Bon dia. La Laura  va dir el que tenia d'especial aquesta coral
L'ocell trapasser. La va presentar l'Anna. La Joana i la Montserrat cantaven la melodia i els altres feien "cu-cut" respectant els torns.
Més lluny. La Cesca  va dir que l'havia fet Lluís Llach, i anar Més lluny, és que nosaltres fem.
La bella Lola. La Imma: "ja teniu els mocadors a punt"
Yo vendo unos ojos negros. Aquesta cançó popular Xilena tant coneguda, la va cantar tothom.
Els esclops d'en Pau. La Joana la va presentar com: "a més a més de la melodia i la lletra, en aquesta cançó també picarem de mans al ritme de la cançó, cosa a nosaltres en costa molt. Ens voleu ajudar?"  
La nostra cançó. Amb la melodia de "Muntanyes del Canigó" la Coral Taliqual ha versionat una lletra que explica qui som, què fem i què volem.

Les Nadales:

El noi de la mare. Una cançó de bressol ben bonica.
El rabadà. El Josep Mª es va posar una barretina i una samarra per interpretar aquest típic personatge.
Campana sobre campana. Acompanyada amb instruments de percussió.
Ding, dang, dong. La Debi va cantar la primera estrofa en anglès i després els altres cantaires la van seguir en català.
Fum, fum, fum. Per acabar el concert cantant i gaudint tots junts.

La Coral Taliqual va estar acompanyada pel músic mexicgarrotxí Francesc Tomàs amb el llaüt, amb un so dolç i saludable. Gràcies Panxito
Gràcies moltes també als de la Coral dels Hostalets d'en Bas i a tot el personal del Centre de dia. També a en Carles Garcia per la seva presentació i organització. I per el tiberi de després.


I a tot el públic assistent per la seva atenció i participació, sense vosaltres no s'hauria creat aquest ambient tant emotiu i entranyable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs