Benvinguts

Benvinguts al meu bloc. M'he engrescat a fer-lo perquè potser serà una bona manera de fer saber a tothom la notícia de la recent reimpressió del llibre "Tractament i prevenció de la dislàlia" que com molts de vosaltres ja sabeu es va editar l'abril del 2003.

Com que ben aviat es van exhaurir tots els exemplars ens hem decidit publicar-lo novament. El material i les explicacions són totalment vigents i mantenen una funció específica dins del camp de la logopèdia.

Gràcies moltes pel vostre interès

Montserrat

dissabte, 10 d’agost del 2019

Concert al IES Garrotxa


El divendres 31 de maig la Coral Taliqual varem actuar pels alumnes del Cicle Formatiu d'Infermeria del IES Garrotxa d'Olot.


Començarem  per fer un assaig al voltant d'una taula, en el que varem demanar la participació d'alumnes voluntaris, en cada exercici en sortien dos o tres.Així els alumnes quan veuen les dificultats que presenta cada joc; valoren més l'esforç que fem els cantaires.

Després el concert on es van poder veure els resultats de la feina. Les peces interpretades amb estils propis i diversos eren presentades per un cantaire explicant el motiu de cada una.
Per acabar els vam ensenyar la cançó de "Qui canta els seus mals espanta" i la varem cantar fent un cànon, amb l'ajuda de la profesora Fina Coromines.
Ens van oferir un "pica-pica" molt bo i participatiu on cada alumne havia aportat alguna cosa.

  
Hem d'agrair a l'equip formatiu el seu interès pedagògic al proposar-nos per fer aquesta actuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs