Benvinguts

Benvinguts al meu bloc. M'he engrescat a fer-lo perquè potser serà una bona manera de fer saber a tothom la notícia de la recent reimpressió del llibre "Tractament i prevenció de la dislàlia" que com molts de vosaltres ja sabeu es va editar l'abril del 2003.

Com que ben aviat es van exhaurir tots els exemplars ens hem decidit publicar-lo novament. El material i les explicacions són totalment vigents i mantenen una funció específica dins del camp de la logopèdia.

Gràcies moltes pel vostre interès

Montserrat

divendres, 10 de gener del 2020

Concerts de Nadal 2019

Aquest dies de Nadal, la Coral Taliqual  i el Grup Musical Vora el Ter, hem cantat junts fent  tres concerts en les localitats d'Olot i Camprodon.

Divendres 27 de desembre al Hospital Geriàtric de Camprodon
Dilluns 30 de desembre a la Residència del Tura a Olot
Divendres 3 de gener al Centre de Dia de l'Hospital Comarcal de la Garrotxa



Tots tres concerts van ser a Residències de Gent Gran, ens escoltaven amb emoció perquè els generàvem molts records amb els nostres cants Nadalencs.Els assistents van col·laborar cantant les cançons més conegudes. Vam gaudir d'un públic molt agraït i participatiu.

En acabar els concert, els organitzadors de cada Centre ens van oferir un refrigeri on no hi van faltar les neules ni els torrons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs