Benvinguts

Benvinguts al meu bloc. M'he engrescat a fer-lo perquè potser serà una bona manera de fer saber a tothom la notícia de la recent reimpressió del llibre "Tractament i prevenció de la dislàlia" que com molts de vosaltres ja sabeu es va editar l'abril del 2003.

Com que ben aviat es van exhaurir tots els exemplars ens hem decidit publicar-lo novament. El material i les explicacions són totalment vigents i mantenen una funció específica dins del camp de la logopèdia.

Gràcies moltes pel vostre interès

Montserrat

diumenge, 16 de desembre del 2018

Jornada "Posa't al meu lloc"

El dia 2 de desembre l'Associació MULTI-CAPACITATS va organitzar la 2a. edició de la Jornada "Posa't al meu lloc" en la que la Coral Taliqual també hi varem participar.

Aquesta jornada estava pensada en crear un espai per tal que les diferents associacions es coneguin i comparteixin experiències. Cada associació disposava d'una parada on hi oferien diverses tasques o vivències perquè els visitants se'n fessin una mica el càrrec de les seves situacions.

Hi va haver una demostració de gossos pigall, dels ensinistraments i guiatges; oferint recorreguts amb obstacles on hi participava gent amb els ulls tapats.

També hi havien cadires de rodes i bicicletes manuals perquè la mainada, i no tant mainada, experimentés.

A l'escenari tota l'estona hi va haver una noia intèrpret de la llengua de signes per  tal que la gent sorda pogués seguir els discursos i les explicacions.

A les presentacions va participar l'Anna Font. L'Anna és una infermera que va patir un ictus i que ha escrit un llibre "Amb mà esquerra" on explica l'esforç que fa cada dia.  L'Anna també canta a la coral.

La Coral Taliqual varem oferir un petit repertori i per acabar va pujar a cantar amb nosaltres la Begonya Matesanz, per nosaltres la Bego, que pateix Esclerosi Múltiple, i també la Carmen amiga de la Bego que va patir un Ictus.Varem cantar junts la cançó "Lluitem" música de Xabier Zabala i lletra d'ella mateixa. Aquesta cançó està feta pensant en la E.M. Ella cantava les estrofes i nosaltres fèiem els coros:


Lluit'EM, lluitEM per tot això
que la vida és força i  només es viu un cop

Lluit'EM, lluitEM sense parar
que la vida és vida i ens espera un nou demà


Donem les gràcies a tota la organització de la Jornada per haver-nos convidat a participar-hi, i donar-nos la possibilitat del conèixer gent amb altres capacitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs