Benvinguts

Benvinguts al meu bloc. M'he engrescat a fer-lo perquè potser serà una bona manera de fer saber a tothom la notícia de la recent reimpressió del llibre "Tractament i prevenció de la dislàlia" que com molts de vosaltres ja sabeu es va editar l'abril del 2003.

Com que ben aviat es van exhaurir tots els exemplars ens hem decidit publicar-lo novament. El material i les explicacions són totalment vigents i mantenen una funció específica dins del camp de la logopèdia.

Gràcies moltes pel vostre interès

Montserrat

dimarts, 11 de desembre del 2018

Gravació dels coros "Lluny de mi"

El dissabte 24 de novembre la Coral Taliqual varem participar en la gravació dels coros de la cançó "Lluny de mi" que formarà part del CD d'el grup de rock  D.O. on hi toca un dels neurocirurgians que em va operar, el Dr. Andreu Gabarrós.
Normalment l'Andreu fa les lletres de les cançons i aquesta la va fer pensant en els seus pacients; l'esforç que fan per recuperar-se i  les persones del voltant que no volen sentir-se lluny. Per això ens va triar a nosaltres.

La teva llum, la teva estrella... sempre tan lluny, tan lluny de mi"

Varem gravar a Argelaguer al "Estudi Pinotxo" que el mena el músic i tècnic Ferriol Virgili. Ens va enregistrar amb uns aparells i ordinadors molt professionals. Estem molt agraïts de com ens va tractar i del resultat de les gravacions. Abans d'acabar en Ferriol ens ho va fer escoltar i a tots ens va agradar el resultat.Per molts de nosaltres era la primera vegada que entràvem en un estudi de gravació. Va ser una experiència única i molt interessant.

La tancada va durar tot el matí amb uns moments de pausa que varem menjar coca de la fleca i prendre unes infusions.


Estem molt agraïts a l'Andreu per haver confiat en nosaltres per el seu projecte i esperem poder escoltar el disc aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs