Benvinguts

Benvinguts al meu bloc. M'he engrescat a fer-lo perquè potser serà una bona manera de fer saber a tothom la notícia de la recent reimpressió del llibre "Tractament i prevenció de la dislàlia" que com molts de vosaltres ja sabeu es va editar l'abril del 2003.

Com que ben aviat es van exhaurir tots els exemplars ens hem decidit publicar-lo novament. El material i les explicacions són totalment vigents i mantenen una funció específica dins del camp de la logopèdia.

Gràcies moltes pel vostre interès

Montserrat

dimecres, 11 d’abril del 2018

Coral Taliqual pels alumnes "Integració Social"

El dijous 22 de març del 2018 la Coral Taliqual vam participar en una sessió formativa davant dels alumnes de l'Anna Vila, estudiants del 2on. curs d'Integració Social de l'Institut Montilivi de Girona.
Vàrem començar amb un assaig per tal que es pogués veure el treball i els objectius de les cançons. Tota la feina prèvia que fem cada setmana i que ens serveix per millorar la comunicació i el llenguatge; feina que no es veu durant el concert. Estàvem asseguts al voltant d' una taula i fent exercicis amb la simpàtica participació dels estudiants.
Després va començar el concert. Com sempre que fem alguna actuació cada cantaire presenta una de les cançons.
Ens va acompanyar l'amic músic Francesc Tomàs "Panxito" amb el llaüt.

Van regalar a cada cantaire un punt de llibre fet per ells i també ens van oferir un refrigeri mentre ens feien preguntes sobre el nostre procés.

Vam gaudir molt al poder compartit la nostra experiència amb un públic en formació tant agraït i participatiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs