Benvinguts

Benvinguts al meu bloc. M'he engrescat a fer-lo perquè potser serà una bona manera de fer saber a tothom la notícia de la recent reimpressió del llibre "Tractament i prevenció de la dislàlia" que com molts de vosaltres ja sabeu es va editar l'abril del 2003.

Com que ben aviat es van exhaurir tots els exemplars ens hem decidit publicar-lo novament. El material i les explicacions són totalment vigents i mantenen una funció específica dins del camp de la logopèdia.

Gràcies moltes pel vostre interès

Montserrat

dimecres, 13 de juny del 2018

TALIQUAL al IES Garrotxa

El dijous 31 de maig La Coral Taliqual va participar a unes jornades organitzades pel Departament de Sanitat IES La Garrotxa a la VI Trobada amb professionals Sanitaris adreçat als alumnes de CFGM Cures Auxiliars d'infermeria.

El professorat havien repartit a tots els alumnes un full on explicava el què es la AFÀSIA definit com "Un trastorn que es caracteritza principalment per: dificultat per expressar-se en parlar, problemes per entendre una conversa  i dificultar per llegir i escriure"
També s'hi llegien les causes, els símptomes i el tractament.

Ens van presentar com una coral on els cantaires tenim aquestes dificultats. Nosaltres sempre diem que no som una coral "normal" som una coral "especial" ja que fem servir les cançons com a eina terapèutica. I això és el que ens defineix com a tal.


Vam començar amb un petit assaig al voltant d'una taula. Sempre que fem alguna actuació per estudiants o persones en formació ho fem així, ja que és en els assajos es on el veuen els nostres objectius i com els treballem.
Vam demanar la col·laboració d'estudiants que varen participar amb molt d'interès. Eren uns jocs de concentració i ritmes picant de mans sobre la taula, i amb tot això es va crear un clima molt agradable i divertit.

Tot seguit vam fer el concert, aquesta vegada  acompanyats també per l'amic músic Francesc Tomàs.

En acabar l'actuació vam fer un col·loqui on els membres de la coral van explicar, cadascú a la seva manera el seu testimoni i els relats de vida;  i van respondre les preguntes dels estudiants.








Després ens van convidar a la sala de professors a un bon refrigeri i ens van obsequiar amb uns punts de llibre fets per la professora Roser Melià. Estaven molt contents de com havia anat.


Estem molt agraïts a tot el professorat per incloure la nostra proposta en la formació dels alumnes i també als estudiants per participar amb les seves preguntes i mostrar els seu interés. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs