Benvinguts

Benvinguts al meu bloc. M'he engrescat a fer-lo perquè potser serà una bona manera de fer saber a tothom la notícia de la recent reimpressió del llibre "Tractament i prevenció de la dislàlia" que com molts de vosaltres ja sabeu es va editar l'abril del 2003.

Com que ben aviat es van exhaurir tots els exemplars ens hem decidit publicar-lo novament. El material i les explicacions són totalment vigents i mantenen una funció específica dins del camp de la logopèdia.

Gràcies moltes pel vostre interès

Montserrat

dimarts, 10 de juliol del 2018

Taliqual per l'Associació ICTUS Girona

El dia 21 de juny del 2018, la Coral Taliqual va participar en una jornada organitzada per l'Associació ICTUS de Girona, amb motiu de la presentació de la nova junta.

També van convidar a representants de l'Associació "Superar l'ICTUS" de Barcelona, de Multicapacitats de Girona  i de diverses mútues.

Després de la presentació de la nova junta hi va haver una pausa on es va oferir un esmorzar per tothom, abans de la participació de la coral.

Per començar es va fer una mostra del què es treballa en un assaig, de manera que es poguessin veure els exercicis que s'hi fan, aprofitant per explicar els objectius de cada un, i com s'acaba elaborant una cançó. Es va poder observar el respecte que hi ha entre els cantaires i com es motiven entre ells. També es va demanar voluntaris per participar en alguna d'aquestes feines.

En acabar l'assaig es va oferir el concert, on cada un dels cantaires anaven presentant les cançons i demanaven la participació dels assistents. L'ambient que es va crear entre els cantaires i el públic era d'un total interès i emoció. Veure com malgrat l'esforç que s'hi posa, tot és més fàcil si es fa amb empenta i il·lusió.

Totes les peces del  van ser acompanyades pel so del llaüt de l'amic músic Francesc Tomàs "Panxito"

En acabar en Dani Romero, membre de  l'Associació ICTUS Girona, va regalar un trofeu a la TALIQUAL com a mostra d'agraïment

Queda pendent de fer una altra trobada per fer un intercanvi d'experiències i passar informacions d'altres activitats programades.

Article publicat al Diari de Girona, el dijous 28 de juny del 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs