Benvinguts

Benvinguts al meu bloc. M'he engrescat a fer-lo perquè potser serà una bona manera de fer saber a tothom la notícia de la recent reimpressió del llibre "Tractament i prevenció de la dislàlia" que com molts de vosaltres ja sabeu es va editar l'abril del 2003.

Com que ben aviat es van exhaurir tots els exemplars ens hem decidit publicar-lo novament. El material i les explicacions són totalment vigents i mantenen una funció específica dins del camp de la logopèdia.

Gràcies moltes pel vostre interès

Montserrat

diumenge, 11 de novembre del 2018

Campanya promocional del Col·legi de Logopedes

El dilluns 15 d'octubre membres de la Coral Taliqual varem participar en la gravació d'un vídeo que forma part de la campanya  promocional del Col·legi de Logopedes de Catalunya: "Un logopeda fa més del què penses".

La gravació de tot el muntatge és va fer al teatre Zorrilla de Badalona.
Érem 18 voluntaris participants; cadascú tenia un problema de llenguatge o comunicació diferent i el què teníem en comú era la nostra necessitat del logopeda. En la gravació tots fèiem algun dels exercicis que ens havia ajudat per la nostra recuperació.

Per nosaltres va ser una experiència molt interessant; començant per sala de maquillatge que ja ens va fer intuir la seriositat de la gravació, que després ja varem poder corroborar amb tot el personal necessari per la ocasió: els càmeres per gravar les imatges i el so, les sessions de fotografia, la direcció, els tècnics, els col·laboradors, els del catering, la posta en escena, les repeticions, la claqueta, els micròfons, les pantalles, el silenci... Tanta gent treballant amb tant bon criteri demostrant en cada moment una gran professionalitat.

Les logopedes del Col·legi ens van acollir amb moltes atencions després del nostre llarg i plujós viatge. També hi havien altres logopedes que venien amb els seus pacients explicant el què havien de fer i les families que acompanyaven la mainada observant asseguts a l'amfiteatre.

Ens varen oferir un catering per esmorzat i un altre per dinar. Tot estava molt bo.


Estem molt contents d'haver participat en aquesta campanya perquè a part de que hem col·laborat com a pacients; també hem après tota la tècnica que cal per fer aquests muntatges.

Per veure l'espot de 30'', les càpsules de 10'', els pòsters i el Makingof consulteu a la web.  www.somlogopedes.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs