Benvinguts

Benvinguts al meu bloc. M'he engrescat a fer-lo perquè potser serà una bona manera de fer saber a tothom la notícia de la recent reimpressió del llibre "Tractament i prevenció de la dislàlia" que com molts de vosaltres ja sabeu es va editar l'abril del 2003.

Com que ben aviat es van exhaurir tots els exemplars ens hem decidit publicar-lo novament. El material i les explicacions són totalment vigents i mantenen una funció específica dins del camp de la logopèdia.

Gràcies moltes pel vostre interès

Montserrat

dimarts, 6 de novembre del 2018

Dia Mundial de l'Ictus a Sant Julià de Ramis

El divendres 26 d'octubre La Coral Taliqual va participar a l'acte commemoratiu del Dia Mundial de l'Ictus al Centre Cívic de Sant Julià de Ramis. La jornada estava organitzada pel "Grup MUTUAM" i l'Associació ICTUS de Girona.



Va començar l'esdeveniment amb la presentació dels presidents de les dues Associacions.

Primer es va passar un vídeo de tres persones afectades, on explicaven: com eren abans, què els va passar i com estan actualment; agraint la feina rehabilitadora.

Tot seguit la taula rodona "I després de l'Ictus, què" on hi va participar una fisioterapeuta, una psicòleg, una assistent social, una terapeuta ocupacional, un logopeda i un neuròleg. Tots ells varen explicar les intervencions que fan des de cada un dels seus àmbits, amb les seves interrelacions, per millorar la qualitat de vida dels afectats.


Després la Coral Taliqual que va distribuir la seva actuació en dos parts: un assaig i un concert. L'assaig sempre consta d'una sèrie d'exercicis on es veu què es treballa durant els assaigs per tal d'obtenir els resultats. I després el concert on ja es poden veure els resultats.
.





Per acabar es va oferir a tots assistents un bon refrigeri amenitzat pel grup NOA, duet format per un guitarrista i una cantant. Es va aprofitar aquells moments per fer interessants intercanvis d'experiències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs