Benvinguts

Benvinguts al meu bloc. M'he engrescat a fer-lo perquè potser serà una bona manera de fer saber a tothom la notícia de la recent reimpressió del llibre "Tractament i prevenció de la dislàlia" que com molts de vosaltres ja sabeu es va editar l'abril del 2003.

Com que ben aviat es van exhaurir tots els exemplars ens hem decidit publicar-lo novament. El material i les explicacions són totalment vigents i mantenen una funció específica dins del camp de la logopèdia.

Gràcies moltes pel vostre interès

Montserrat

dijous, 15 de novembre del 2018

Dia Mundial de l'Ictus al Teatre Goya

Dilluns 29 d'Octubre, dia Mundial de l'Ictus, la Coral Taliqual, va participar en un concert al Teatre Goya de Barcelona.
Aquest acte l'organitzava  la "Fundació Ictus" de Barcelona amb el suport de la Fundació "AIRUN."


L'esdeveniment va començar amb l'actuació de la companyia "Magatzem d'Ars" amb l'espectacle familiar "Els Superherois de l'Ictus". D'aquesta obra de teatre se'n poden aprendre moltes coses; des de com es detecta un ICTUS, es a dir els símptomes que presenta: pèrdua de la parla, asimetria al somriure, impossibilitat d'aixecar el dos braços i que apareix de sobte. I també què cal fer quan es detecta: actuar amb molta  PRESSA trucant als serveis mèdics d'urgència.


Seguidament la Coral de Gospel Twocats van oferir unes quantes peces del seu repertori dirigits per Sònia Moreno. Els cants d'aquest estil tant espiritual amb les veus dels excel·lents solistes i dirigits amb el gest tant clar i precís de la seva apassionant directora, van arribar des del primer moment a tot el públic.

Després va cantar "Ictus Family Gospel" formada per cantaires de la coral "Canta Sant Pau", la Coral Taliqual d'Olot i altres persones afectades de la Associació ICTUS, familiars i amics, acompanyats per Gospel Twocats i per un grup de músics. Van fer un concert únic i irrepetible Dirigits també per Sònia Moreno.

L'acte va estar presentat per Beth Rodergas actriu i cantant i també l'ex-alcalde Xavier Trias va fer un parlament.

El Teatre Goya estava tot ple. El públic va valorar molt el fet d'haver aconseguit fer aquesta entranyable trobada entre cantaires de tant diverses  corals i ho va demostrar amb els seus inacabables aplaudiments.

En acabar l'acte es va servir un refrigeri per a tots els assistents.

Donem les gràcies a a tota la organització i també a qui va tenir aquesta brillant idea.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La meva llista de blogs